Alex Grant osui viimein

Jokerit Voitti jälleen! Tällä kertaa kaatui Dinamo Minsk lukemin 4-1. Ottelu pelattiin Minskissä. Avaimet voittoon löytyivät ylivoimasta ja maalivahtipelistä. Maanantain tappio oli Minskille jo neljäs putkeen.

Jokerien maalilla torjunut Janis Kalnins oli jopa lähellä nollapeliä, mutta tällä kertaa se ei aivan onnistunut. Silloin, kun tarvittiin Kalnins hoiti tonttinsa todella upeasti. Hän pysäytti muutaman todella vaikean vedon. Ainoan Dinamo Minskin osuman viimeisteli Kristian Khenkel kolmannessa erässä.

– Tämä oli vähän erilainen ottelu maalivahdin näkökulmasta. Avauserässä ei tullut juurikaan vetoja. Sitten toisessa ja kolmannessa erässä vetoja tuli ja tuntui, että usein ne olivat vaarallisia paikkoja, Janis Kalnins kertoi Jokerien tiedotteessa.

Ylivoima oli Jokereille vaikeaa kauden ensimmäisissä otteluissa, mutta nyt kulkee. Maanantaina Jokerit osui ylivoimalla kahdesti. Maaleista vastasivat Geoff Platt ja kauden ensimmäisen osumansa viimeistellyt Alex Grant. Maali oli Grantin Ensimmäinen Jokerien paidassa. Samalla hänen selästään putosi varmasti iso painolasti, sillä Grantin otteita aiemmissa otteluissa on arvosteltu, mutta maanantain ottelussa hän pelasi todella hienosti. Helsinkiläisten muista maaleista vastasivat Jesse Joensuu ja Marko Anttila, joka laukoi kiekon tyhjiin juuri ennen ottelun päätöstä.

Dinamo Minskillä on tappion jälkeen tiukan mietinnän paikka, sillä joukkueen peli oli paikoittain todella pahasti sekaisin. Joukkueen on varmasti tehtävä isojakin muutoksia pelaamiseensa ja nopeasti, jotta joukkueen tappioputki saataisiin poikki. Jokereita vastaan pelatun pelin perusteella voi todeta, että tehtävää on paljon.

Jokerien pelit jatkuvat keskiviikkona, kun joukkue kohtaa Pietarissa SKA:n.

Teksti: Juho Kojima

Lähde: Jokerien tiedote

 

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi